ΠΑΟΚ: Μέσα Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, έξω ο Πέλκας (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μέσα Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, έξω ο Πέλκας (vid)

bet365

Πολλές αλλαγές από τον Αμπέλ Φερέιρα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα της Superleague Interwetten κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ συμπληρώνοντας τέσσερις συμμετοχές (δύο πρωτάθλημα, δύο Ευρώπη) στη νέα χρονιά.

Η τριάδα των στόπερ θα αποτελείται από τους Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, με τον Ίγκανσον να παίρνει ανάσες ενόψει Κρασνοντάρ, όπως και οι Ελ Καντουρί, Πέλκας, Κρέσπο.

Μπροστά τους ως εσωτερικοί μέσοι θα κινούνται οι Εσίτι, Σβαμπ, με τον Μπίσεσβαρ στο δεξιό άκρο και τον Γιαννούλη στα αριστερά

Στην επίθεση, απόντος του Τσούμπα Άκπομ που έχει αποχωρήσει για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μίντλεσμπρο, ξεκινάει ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον Αντρια Ζίβκοβιτς να παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού (δεξιά) και τον Τζόλη (αριστερά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα