ΟΦΗ: Συμφωνία για Στάρτζεον

ΟΦΗ: Συμφωνία για Στάρτζεον

Gazzetta team
ΟΦΗ: Συμφωνία για Στάρτζεον

bet365

Ο 26χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέχρι αύριο στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα
Στον ΟΦΗ ήταν δεδομένη η ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό σκέλος και ο αποκλεισμός από τον Απόλλωνα Λεμεσού δεν διαφοροποίησε τα πλάνα των Κρητικών. Οι οποίοι ολοκλήρωσαν ακόμη μία προσθήκη και ο Φάμπιο Στάρτζεον λογίζεται, ουσιαστικά, ως ποδοσφαιριστής τους.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι γνώριμός μας από την περσινή του θητεία στην Ξάνθη και η περίπτωσή του «έπαιζε» από καιρό. Στο Ηράκλειο την «έτρεξαν» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρικάρντο Βαζ και επήλθε οριστική συμφωνία με την Φεϊρένσε όπου ανήκε (θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και η ομάδα της Πορτογαλίας θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης).
Ο 26χρονος (31 συμμετοχές/1 γκολ/5 ασίστ την περασμένη σεζόν), αναμένεται μέχρι αύριο στο νησί, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα