Ιβάν Ρόσι στο gazzetta.gr: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό και περιμένω πρόταση»

Ιβάν Ρόσι στο gazzetta.gr: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό και περιμένω πρόταση»

Κώστας Τόπας
Ιβάν Ρόσι στο gazzetta.gr: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό και περιμένω πρόταση»

bet365

Στη λίστα του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο 27χρονος μέσος, Ιβάν Ρόσι. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αργεντινό άσο ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο έμπειρος μέσος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία άνηκε και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, το όνομά του συνδέθηκε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό, καθώς δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν πως οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ο Ρόσι είναι κυρίως αμυντικός μέσος, παίζοντας και στις δύο θέσεις, δηλαδή και ως εξάρι και ως οκτάρι. Έχει ύψος 1.83 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ πριν τον πάρει η Ρίβερ Πλέιτ. Με τους... εκατομμυριούχους έπαιξε σε δύο χρόνια 16 παιχνίδια και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, όπου είχε 26 συμμετοχές. Τελευταίος δανεισμός του ήταν στην Κόλο Κόλο της Χίλης πριν μείνει ελεύθερος από την Ρίβερ.

Ο Ιβάν Ρόσι, μέσω του gazzetta.gr, δήλωσε πως περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία πρόταση από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να την δεχθεί και να ετοιμάσει γρήγορα βαλίτσες για την χώρα μας και να ντυθεί στα «πράσινα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν δέχθηκε κάποια κρούση από τον Παναθηναϊκό;

«Δεν το γνωρίζω προσωπικά. Εγώ απλά περιμένω. Ο ατζέντης μου είναι υπεύθυνος γι’ αυτά τα θέματα».

Για το τι γνωρίζει για τους «πράσινους»;

«Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ότι επίσης αγωνίζεται ένας ακόμα συμπατριώτης μου».

Για το αν θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στην Ελλάδα και μάλιστα στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος από την ομάδα».

Για τους στόχους που έχει αν και εφόσον προχωρήσει το deal;

«Ο πρώτος μου στόχος αρχικά είναι να υπογράψω στην ομάδα. Αν κι εφόσον έρθει αυτή η πρόταση θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Τέλος, ο Ιβάν Ρόσι, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του «τριφυλλιού»:

«Ελπίζω να έρθω στην Ελλάδα και να φορέσω με μεγάλη περηφάνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα