Παναθηναϊκός: Για Ρόσι και «πράσινους» γράφουν στην Αργεντινή (vids&pic)

Παναθηναϊκός: Για Ρόσι και «πράσινους» γράφουν στην Αργεντινή (vids&pic)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Για Ρόσι και «πράσινους» γράφουν στην Αργεντινή (vids&pic)

bet365

Την περίπτωση του 26χρονου μέσου, Ιβάν Ρόσι φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με Αργεντίνο δημοσιογράφο.

Οι... πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Ιβάν Ρόσι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με Αργεντίνο δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Οχέδα μέσω του twitter ανέφερε πως η Ουρακάν ήθελε τον 26χρονο αριστεροπόδαρο μέσο, ωστόσο τα χρήματα φάνηκαν πολλά για την συγκεκριμένη ομάδα, ενώ συνέχισε γράφοντας πως η Ατλέτικο Τουκουμάν και ο Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Ρόσι είναι κυρίως αμυντικός μέσος, παίζοντας και στις δύο θέσεις, δηλαδή και ως εξάρι και ως οκτάρι. Έχει ύψος 1.83 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ πριν τον πάρει η Ρίβερ Πλέιτ. Με τους... εκατομμυριούχους έπαιξε σε δύο χρόνια 16 παιχνίδια και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, όπου είχε 26 συμμετοχές. Τελευταίος δανεισμός του ήταν στην Κόλο Κόλο της Χίλης πριν μείνει ελεύθερος από την Ρίβερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα