Ο Ρόσι περιμένει τον Παναθηναϊκό που ακόμα το σκέφτεται

Ο Ρόσι περιμένει τον Παναθηναϊκό που ακόμα το σκέφτεται

Νίκος Αθανασίου
Ο Ρόσι περιμένει τον Παναθηναϊκό που ακόμα το σκέφτεται

bet365

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ρωτήσει για την περίπτωση του Ιβάν Ρόσι, πρόταση δεν υπάρχει για την ώρα και στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που παρθεί οριστική απόφαση για μεταγραφή στο κέντρο.

Το ξημέρωμα της Τετάρτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Αργεντινή το όνομα του Ιβάν Ρόσι για τον Παναθηναïκό. Του 27χρονου αμυντικού μέσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: O Tσάβι Ρόκα έχει στην λίστα τον ποδοσφαιριστή και έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του. Μέχρι εκεί, όμως. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δουλεύει με τον συγκεκριμένο τρόπο. Δηλαδή ξεχωρίζει 4-5 περιπτώσεις για την κάθε θέση, κάνει μία πρώτη κρούση και στην συνέχεια ανάλογα με τα δεδομένα και την ιεράρχηση που έχει κάνει προχωράει στις διαπραγματεύσεις, έχοντας πάντα εναλλακτικές.

Ο Ρόσι θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα αλλά όπως υποστήριξε στο gazzetta.gr «υπάρχει μόνο ενδιαφέρον και όχι πρόταση από τον Παναθηναϊκό που είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει το «τριφύλλι», δηλαδή είναι aggressive, δυνατός, με μπόλικη ενέργεια στο παιχνίδι του, χωρίς να υστερεί τεχνικά.

Από την άλλη, όμως, τούτη την στιγμή δεν υπάρχει απόφαση για το αν θα αποκτήσει και κεντρικό μέσο ο Παναθηναϊκός. Ο Ρόκα έχει έτοιμη την λίστα, ώστε να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο αλλά στο «πράσινο στρατόπεδο» ακόμη το σκέφτονται. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και πολλά θα εξαρτηθούν από την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα