ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλική νίκη και επιστροφή στους «Ζωσιμάδες»

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλική νίκη και επιστροφή στους «Ζωσιμάδες»

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αγωνίστηκε στο «σπίτι» του μετά από 6 και πλέον μήνες, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο
Σε... ρυθμούς επίσημων αγώνων μπαίνουν σταδιακά στον ΠΑΣ Γιάννινα και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους υποδέχθηκαν την ΑΕ Καραϊσκάκης σε φιλικό αγώνα. Μάλιστα η σημερινή (16/9) αναμέτρηση σηματοδότησε και την επιστροφή τους στους «Ζωσιμάδες» μετά από 6 και πλέον μήνες, αφού το τελευταίο τους παιχνίδι στο γήπεδό τους, επίσημο ή μη, ήταν στις 8 Μαρτίου (4-1 την Κέρκυρα).
Ο «Αγιαξ της Ηπείρου», σε διάταξη 4-4-2, επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ του Λεό στο 35' με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πήλιου. Καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Γιάννη Γιαννίκη απώλεσαν οι Δούμτσης, Κριζμάν.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με τους Γιαννίκογλου, Γώγο, Εραμούσπε, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Λιάσο, Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδη, Δούμτση, Γροσδάνης και Λέο. Επαιξαν και οι Κάργας, Λώλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Σιόντης, Καρτάλης, Κρίζμαν, Παμλίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα