Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ στην Τρίπολη, εκτός ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ στην Τρίπολη, εκτός ο Χουάνκαρ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ στην Τρίπολη, εκτός ο Χουάνκαρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για την πρεμιέρα της Τρίπολης, με τον Ισπανό εξτρέμ να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού». Για γραφειοκρατικούς λόγους εκτός ο Χουανκάρ, νοκ-άουτ ο Σένκεφελντ. Ποιοι έχουν προβάδισμα ενδεκάδας.

Με στόχο το «τρίποντο» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για την Τρίπολη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της σεζόν. Στα ευχάριστα για το «τριφύλλι» η παρουσία του Αϊτόρ, ο οποίος προσθέτει ακόμη μία λύση στα χέρια του Ισπανού προπονητή. Στον αντίποδα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ τέθηκε οριστικά εκτός μάχης ενώ ο Χουάνκαρ δεν θα είναι στην αποστολή. Ο λόγος; Δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δέλτιο του λόγω καθυστέρησης από την Μάλαγα, η οποία δεν έχει στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα. ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη διάστρεμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ο οποίος είναι ήδη στην Τρίπολη λόγω του αγώνα της Κ19. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ο Σένκεφελντ.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα, ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Σάντσες, Καραγγιάνης, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρλίτος, Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα