Μπαδήμας: «Καλύτερα να έρχονται σε τέτοια παιχνίδια οι σφαλιάρες»

Gazzetta team
Μπαδήμας: «Καλύτερα να έρχονται σε τέτοια παιχνίδια οι σφαλιάρες»

bet365

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως τα λάθη καλύτερα να γίνονται στα φιλικά έπειτα από την ήττα με 3-1 από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μπαδήμας στον Super FM μετά τη λήξη του φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό:

«Ευτυχώς έρχονται σε τέτοια παιχνίδια οι σφαλιάρες. Μας έλειψε σήμερα η συνοχή, δεν είχαμε τη χημεία που υπήρχε σε προηγούμενα παιχνίδια, λείπανε πέντε παίκτες, οι τρεις όλη την εβδομάδα, οι δύο την τελευταία στιγμή και αποφασίσαμε ότι και λόγω κατάστασης του γηπέδου δεν χρειαζόταν να ρισκάρουμε κάτι. Ήταν μια ευκαιρία και για μας να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να δούμε παίκτες σε άλλες θέσεις και να βγάλουμε συμπεράσματα αν μπορούν να παίξουν και κάπου αλλού».

Για το τι κρατάει και τι πετάει η ομάδα: «Είδαμε και καλά πράγματα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στον αντίποδα τα 3 γκολ των αντιπάλων μας ήρθαν σε κάποιες άτυχες στιγμές δικές μας, οπότε θα πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη, γιατί στη Super League θα πληρώνονται ακριβά».

Για τους Ντομίνγκες και Εραμούσπε που ήρθαν με μεταγραφή και αγωνίστηκαν πρώτη φορά: «Ήταν ευκαιρία να ενσωματωθούν κι εκείνοι, να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής. Θα πρέπει να μπουν κι αυτοί στην ομάδα, γιατί ο χρόνος είναι λίγος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα