Ένινγκ: «Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για τα τρία διαφορετικά συστήματα που εφήρμοσε η ομάδα του αλλά και στα ψυχικά αποθέματά της που οδήγησαν στην ανατροπή.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας λέγοντας αρχικά ότι… «δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή. Θέλαμε να πιέσουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πετύχαμε το ένα γκολ και ήρθαν και τα άλλα δύο. Ήμασταν νωχελικοί στο ξεκίνημα κι αυτό είναι φυσιολογικό σ’ αυτή τη φάση της σεζόν. Μας ικανοποιεί η νίκη».

Ερωτηθείς για την αλλαγή συστήματος, απάντησε ότι… «να μην κολλάμε στα επιμέρους συστήματα. Στο τέλος παίξαμε 4-4-2 και στο παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε τρία συστήματα. Το θέμα είναι να κινούμαστε σωστά στον χώρο. Δεν πρέπει να δούμε μόνο την αλλαγή σήμερα, αλλά και τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν την ροή. Έχουμε ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο και τη δυνατότητα για πέντε αλλαγές. Πρέπει να βλέπουμε πώς συμπεριφέρεται ο παίκτης εντός της ομάδας αυτές τις μέρες και το πώς διεκδικούν όλοι τη θέση βασικού».

Ρωτήθηκε επίσης για τον αγώνα με την Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. «Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει στο να βρίσκουμε ρυθμό. Από βδομάδα σε βδομάδα αλλάζουν τα τρεξίματα μας κι αυτό φάνηκε σήμερα. Η τακτική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στον αγώνα της Πέμπτης ο οποίος είναι νοκ-άουτ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα