Τα φαβορί των στοιχηματικών για πρωτάθλημα, πρώτο σκορερ και αήττητο!

Gazzetta team
Τα φαβορί των στοιχηματικών για πρωτάθλημα, πρώτο σκορερ και αήττητο!

bet365

Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση σήμερα (11/9) και υπάρχουν πολλά ερωτήματα που αναζητούν απάντηση από τους... μονομάχους που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους τη φετινή σεζόν.

Άργησε λίγο λόγω κορονοϊού η φετινή έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο η μεγάλη ώρα για τη σέντρα της έφτασε

Το πρωτάθλημα ανοίγει τις πύλες του με τον Ολυμπιακό (παίζει αύριο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ) να θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του και τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να αναζητούν τον τρόπο να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ενδιαφέρον θα έχει η παρουσια του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε πολλές αλλαγές σε παίκτες και προπονητή.

Ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο; (21+)

Eίναι το ερώτημα που βασανίζει τους περισσότερους. Όλοι θέλουν να δουν σε ποιον θα καταλήξει το τρόπαιο στο τέλος της σεζόν μετά από μεγάλη μάχη.

Για ακόμη μια σεζόν θα έχουμε playoffs, κάτι που θα κάνει πιο συναρπαστική την εξέλιξη αν ο πρώτος στη βαθμολογία μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, δεν έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τους υπολοιπους.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα με στόχο τον τίτλο, ενώ σίγουρα και το «τριφύλλι» θέλουν να τους βάλει δύσκολα και να τους ακολουθήσει όσο μπορεί μετά τις αλλαγές που έκανε το καλοκαίρι.

Ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ (21+)

Τα... κανόνια του ελληνικού πρωταθλήματος ετοιμάζονται για ακόμα μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Η σκέψη πολλών πάει σε 3-4... killers που ξέρουν τον τρόπο να στέλνουν τη μπάλα στο πλεκτό.

Ξεχωρίζουν οι Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) και Ολιβέιρα (ΑΕΚ), ενώ δεν πρόκειται να μείνουν εκτός... εξίσωσης οι Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ) και Μακέντα (Παναθηναϊκός).

Δεν θα πρέπει να αποκλειστούν κάποιες εκπλήξεις από παίκτη ομάδας που δεν ανήκει στο Big-4. Άλλωστε είναι νωρίς για προβλέψεις.

Ποιος θα μοιράσει τις περισσότερες ασίστ (21+)

Ακόμα μια σημαντική κατηγορία. Διότι ο άνθρωπος που δίνει την ασίστ κάνει 2 ανθρώπους χαρούμενους.

Εξαιρετικοί σε αυτήν την κατηγορία είναι οι Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Λιβάγια (ΑΕΚ), ενώ θα αίνιγμα είναι ο Σβαμπ (ΠΑΟΚ) που έδειξε ικανότατος στην πάσα στο ματς κόντρα στη Μπενφίκα.

Οι παραπάνω κύριοι ξέρουν να... σερβίρουν με κάθε δυνατό τρόπο και να διευκολύνουν το έργο της ομάδας τους και του προπονητή τους.

Θα έχουμε αήττητο πρωταθλητή (21+)

Eίναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε την σεζόν 2018-19 και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αήττητος την κανονική διάρκεια, ωστόσο έχασε από τον ΠΑΟΚ στα playoffs και απώλεσε το αήττητο πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει κάποιος και τη φετινή σεζόν να ολοκληρώσει την... περιπέτεια του χωρίς να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από κάποιο ματς

Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να μπει στην πρώτη δυάδα; (21+)

Oι... πράσινοι ξεκινούν τη σεζόν ως το 4ο φαβορί για τίτλο και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού βρίσκονται πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το... τριφύλλι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (Πογιάτος αντί Δώνη), ενώ έχει φέρει πολλούς νέους παίκτες για να ενισχυθεί, προσπαθώντας να κρατήσει τους καλύτερους Έλληνες του (Μπουζούκης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Πούγγουρας κλπ.).

Καρλίτος, Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Είναι αυτό όμως αρκετό για να τρυπώσει στην 2άδα ο Παναθηναϊκός;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα