Nova: Οι 13 ομάδες των οποίων έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Gazzetta team
Nova: Οι 13 ομάδες των οποίων έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα

bet365

H Nova ανακοίνωσε τις 13 ομάδες των οποίων εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μόνο ο Παναθηναϊκός λείπει από την ανακοίνωση της Nova για τις ομάδες των οποίων έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η ανακοίνωση:

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι για τη σεζόν 2020-2021, διαθέτει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και ΠΑΣ Λαμία. Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στη …θύρα τους, τις μεγάλες «μάχες» του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τόσο στην κανονική διάρκεια της σεζόν όσο στα Play Off και στα Play Out.

Σε αυτό το πλαίσιο η Nova, υποδέχεται τη νέα σεζόν με δυνατές προσφορές που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες κάθε σπιτιού για επικοινωνία και διασκέδαση, κάνοντας δώρο τα τέλη ενεργοποίησης σε όλες τις υπηρεσίες premium αθλητικού περιεχομένου, αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες με Internet έως 100 Mbps.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους καθώς εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα απολαμβάνουν αποκλειστικά μέχρι και την σεζόν 2022-23 την κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση της EuroLeague με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού, σπουδαία ξένα πρωταθλήματα (Serie A, Ligue 1, Eredivisie), το κορυφαίο τουρνουά τένις Wimbledon, κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα