ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πιο κοντά σε Γκαρσία η ΑΕΚ!

Πιο κοντά σε Γκαρσία η ΑΕΚ!

Πιο κοντά σε Γκαρσία η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ, η ΑΕΚ επανήλθε και βρίσκεται σε καλό δρόμο για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr η ΑΕΚ είδε την πρότασή της για τον Λιβάι Γκαρσία να απορρίπτεται από την Μπεϊτάρ. Η προσφορά της ΑΕΚ ήταν ύψους 2 εκατ. ευρώ συν 400.000 ευρώ μπόνους για τον 23χρονο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο που αποτελεί τη βασική επιλογή για το δεξί άκρο της κιτρινόμαυρης επίθεσης.

Όπως επισημαίναμε, απόρριψη της πρότασης αυτής δεν σήμαινε και τέλος των διαπραγματεύσεων καθώς τονίζαμε πως η ΑΕΚ επιμένει για την περίπτωσή του έχοντας και ως σύμμαχο την πλευρά του Λιβάι Γκαρσία που επιθυμεί την επίτευξη του deal.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ, επανήλθε και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στη συμφωνία με την Μπεϊτάρ. Μέσω των ατζέντηδων του Γκαρσία η πρόταση της Ένωσης προς την ισραηλινή ομάδα αλλάζει προς το καλύτερο και η υπόθεση δείχνει πλέον να βαδίζει σε καλό δρόμο.

Την Παρασκευή (11/9) η πλευρά του παίκτη αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Μπεϊτάρ προκειμένου να υπάρξει αν είναι δυνατό ακόμα και συμφωνία, δείγμα του ότι ο 23χρονος εξτρέμ και οι εκπρόσωποί του θέλουν να προχωρήσει η μετακίνησή του στην ΑΕΚ. 

Εντός του επόμενου 24ωρου πλέον αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση ΑΕΚ - Γκαρσία με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται πιο κοντά στο να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.