Σκίμπε για Λημνιό: «Πολύ γρήγορος, αλλά...»

Gazzetta team
Σκίμπε για Λημνιό: «Πολύ γρήγορος, αλλά...»

bet365

Ο Μίχαελ Σκίμπε τόνισε την ικανότητα του Λημνιού να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα αλλά και στο πρόβλημα που έχει στα τελειώματα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε, μιλώντας στο fussball news, σχολίασε για τον Δημήτρη Λημνιό και την επικείμενη μεταγραφή του στην Κολωνία λόγω κορονοϊού.

«Ο Λημνιός είναι πολύ γρήγορος και επιθετικός ακραίος που στην καλή του ημέρα είναι ικανός να σημάνει συναγερμό στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο σε κάποιες καταστάσεις "ένας εναντίον ενός" μπορεί να ξεπεράσει με ευκολία τον αντίπαλο του να μπει στην περιοχή, να φτάσει στο πέναλτι και από εκεί να σουτάρει ενάμισι μέτρο μακριά από την εστία», είπε ο Γερμανός τεχνικός θέλοντας να τονίσει πως ο Λημνιός θα πρέπει να βελτιώσει «την αποτελεσματικότητα και τα τελειώματα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα