Super League Interwetten: Αρχίζει το πρωτάθλημα, επιστρέφει το Fantasy (vid)

Gazzetta team
Super League Interwetten: Αρχίζει το πρωτάθλημα, επιστρέφει το Fantasy (vid)

bet365

Το πρωτάθλημα ανοίγει αυλαία την ερχόμενη Παρασκευή και μαζί του ξεκινάει και το Fantasy το αγαπημένο παιχνίδι των φίλων του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η σχετική της Super League Interwetten έχει ως εξής: «Άνοιξαν οι εγγραφές για το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League!

Το παιχνίδι ξεκινάει!

Περισσότεροι από 42.000 φίλαθλοι-προπονητές δημιούργησαν και προπόνησαν τις ομάδες τους στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League την περσινή αγωνιστική περίοδο!

Κάθε ώρα, κάθε μέρα, μέχρι τη σέντρα των αγώνων, 42.000 φίλαθλοι έκαναν μετεγγραφές, επέλεγαν και προπονούσαν το ρόστερ της ομάδας τους, επέλεγαν τον αρχηγό τους και μελετούσαν τις στατιστικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Super League.

Θες να γίνεις και εσύ προπονητής της δικής σου ομάδας;

Κατέβασε το application του επίσημου παιχνιδιού Fantasy της Super League φτιάξε την ομάδα σου και γίνε ο κορυφαίος προπονητής!

Εγγραφές

Οι προπονητές οι οποίοι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League μπορούν να συνδεθούν με τους ίδιους κωδικούς.

Οι προπονητές που θέλουν να ξεκινήσουν την...καριέρα τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να κάνουν εγγραφή μέσω facebook, google είτε με το προσωπικό τους e-mail.

Πρωταθλήματα Φίλων

Δημιούργησε τη δική σου ιδιωτική λίγκα, προσκάλεσε τους φίλους σου για μια σεζόν γεμάτη ανατροπές και δείξε τους ότι εσύ είναι ο καλύτερος προπονητής!

"Ζέσταμα"

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 θα πάρει τη μορφή...προετοιμασίας για την ομάδα σας. Διαλέξτε τους παίκτες σας και προπονήστε τους, κατασταλάξτε στην στρατηγική που θα ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της σεζόν και από τη 2η αγωνιστική το παιχνίδι ξεκινάει!

Αναβολές αγώνων

Σε περίπτωση αναβολής αγώνα, η αγωνιστική ολοκληρώνεται σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και ο νικητής της αγωνιστικής ανακηρύσσεται όταν το αναβληθέν παιχνίδι ολοκληρωθεί. Σημειώστε ότι θα σας απονεμηθούν οι πόντοι και για την κατάταξη της αγωνιστικής, αλλά και για τη συνολική κατάταξη της σεζόν. Οι ζωντανές αλλαγές δεν θα είναι διαθέσιμες για τα αναβληθέντα παιχνίδια.

Μπάτζετ

Το μπάτζετ της ομάδας σας για τη νέα σεζόν είναι 12.5 εκατομμύρια.

Τα δώρα

Τα δώρα για τους εβδομαδιαίους νικητές αλλά και τους προπονητές με τους περισσότερους βαθμούς στο τέλος της σεζόν θα ανακοινωθούν σύντομα. Μείνε συντονισμένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα