ΠΑΟΚ: Κρούση της κινεζικής Τιαντζίν Τεντά για Εσίτι!

ΠΑΟΚ: Κρούση της κινεζικής Τιαντζίν Τεντά για Εσίτι!

Γιάννης Γεωργόπουλος
ΠΑΟΚ: Κρούση της κινεζικής Τιαντζίν Τεντά για Εσίτι!

bet365

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι έχει δείξει η κινεζική Τιαντζίν Τεντά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Σε αναζήτηση αμυντικού χαφ βρίσκεται η Τιαντζίν Τεντά σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί μετά το κάκιστο ξεκίνημα της στον Β΄ όμιλο του πρωταθλήματος Κίνας, όπου παραμένει δίχως νίκη (0-1-8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η κινεζική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι έχοντας μάλιστα κάνει τις πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ!

Η Τιαντζίν Τεντά εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει στον ΠΑΟΚ πάνω από 5 εκατ. ευρώ για τον Νιγηριανό, ωστόσο ο πρώην παίκτης της Γάνδης δεν δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον «Δικέφαλο του Βορά» για να συνεχίσει στον ασιατικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Εσίτι στον ΠΑΟΚ ξεπερνά τις 700.000 ευρώ, ωστόσο η αρχική προσφορά των Κινέζων δεν φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις της πλευράς του Νιγηριανού (αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ).

Στη λίστα του κινεζικού συλλόγου ως εναλλακτική επιλογή βρίσκεται ο πρώην μέσος της Λάτσιο, Οτζένι Ονάζι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα