ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρινάκης: «Να πάρουμε το Κύπελλο, ακόμα καλύτερα του χρόνου» (pics)

Μαρινάκης: «Να πάρουμε το Κύπελλο, ακόμα καλύτερα του χρόνου» (pics)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το παρών έγινε ο αγιασμός στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το μήνυμα του ηγέτη των Πειραιωτών στους παίκτες.

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, διεξήχθη ο καθιερωμένος αγιασμός στον Ολυμπιακό. Ο ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε στην ομάδα και μαζί με τις ευχές ενόψει της νέας σεζόν, ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό του Σαββάτου, αλλά και μια καλύτερη σεζόν από την περσινή.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή και υγιή χρονιά. Nα είμαστε δυνατοί και να έχουμε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας και για όλους στην ομάδα. Όσο για τα υπόλοιπα, γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να αντιμετωπίσουμε με πίστη και δύναμη τις δυσκολίες με τον κορονοϊό και όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας, να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους υγεία και να είστε δυνατοί», ανέφερε ο ηγέτης των Πειραωτών.