Φιλική νίκη του Ιωνικού μέσα στη Λαμία

Gazzetta team
Φιλική νίκη του Ιωνικού μέσα στη Λαμία

bet365

Παίζοντας με πολλές αλλαγές η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον δυνατό Ιωνικό που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό για τη Λαμία μετά από αυτό του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΛ, με τον Γιώργο Πετράκη να χρησιμοποιεί πολλούς νέους παίκτες απέναντι στον Ιωνικό. Αυτές τις αλλαγές εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Νίκαιας που φέτος ανέβηκε στην Super League 2 και επικράτησε με 2-1, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 22' ο Βλαχομήτρος μετά από γέμισμα του Ματσούκα έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Ιωνικός κατάφερε να σκοράρει με τον Ματσούκα μετά από πάσα του Μαναλή να κάνει το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48'.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει αφού από το 67' έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Φαζού που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με απευθείας κόκκινη. Με παίκτη παραπάνω οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπλάνκο στο 70', αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω με το 1-2 να παραμένει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Κατσίκας, Προβυδάκης, Ζιούλης, Τζανετόπουλος, Καραγιάννης (86′ Τσώκος), Μπουλούλης, Τρούμπουλος (69′ Μαργαρίτης), Μπλάνκο, Τσούκαλος, Βλαχομήτρος Ανεστ. (60′ Κωστίκας), Μπιανκόνι

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46′ Φυλακτός), Γκούριντερ, Μουστάκης, Φαζός, Τσιριγώτης, Τιέντσου, Γκοτσούλιας, Βλαχομήτρος Ανδρ., Ματσούκας (50′ Κουϊρουκίδης), Ρόλε (68′ Φουρλάνος), Κάστρο (46′ Μάναλης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα