Aτρόμητος - Ολυμπιακός 1-0

Δημήτρης Τομαράς
Aτρόμητος - Ολυμπιακός 1-0

bet365

Ο Ολυμπιακός σε ένα... πάντρεμα «νέων και παλιών» ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έδειξε αδυναμίες και... ψάχνεται ενόψει τελικού Κυπέλλου. Ντεμπούτο για Ραφίνια και Χολέμπας.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Περιστέρι με σκορ 1-0 από τον Ατρόμητο σε ένα ματς που επέτρεψε στον τεχνικό του, Πέδρο Μαρτίνς να διαπιστώσει τα καλώς και τα κακώς κείμενα της ομάδας σε αυτό το χρονικό σημείο και πριν τον τελικό με την ΑΕΚ. Από το παιχνίδι αποχώρησε με χτύπημα και τραυματισμό ο Βαλμπουενά που έγινε αλλαγή από το τεχνικό επιτελείο στο β' μέρος (δεν προκύπτει ανησυχία για την κατάστασή του) ενώ οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη χάρις σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Σάλομον (όπου έδωσε φάλτσο στην μπάλα).
Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε μία αρκετά πειραματική 11άδα με 4-4-2 και ως εξής: Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ, Μπα, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί.
Η αρχική διάταξη του Ατρόμητου του Νταμίρ Κάναντι ήταν στο 3-4-3 και ως εξής: Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες, Ραμπέγιο, Αγκάγιεφ και Μανούσος.
Στα της αναμέτρησης στο 8ο λεπτό ο Μανούσος είχε μία καλή φάση αλλά κόπηκε από τον Καμαρά. Στο 18' ο Ραμπέγιο είχε ένα σουτ που έβγαλε δύσκολα ο νεαρός κίπερ. Στο 29ο λεπτό ο Σάλομον έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Ολυμπιακού και ενώ τον έχασε ο Καφού.
Στο 39' είχε ξανά ευκαιρία ο Μανούσος που έσκαψε τη μπάλα η οποία έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπα για οφσάιντ. Στο β' μέρος και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις και ενώ έκαναν αρκετές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, όμως το σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων έμεινε έως το τέλος. Συνολικά ο Ολυμπιακός σε ένα ματς πολλών δοκιμών έδειξε κάποια καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά και κυρίως λόγω του Βαλμπουενά (και ενώ ξεχώρισε και προσπάθησε και ο Μπρούνο) αλλά και ορισμένες αδυναμίες μεσοαμυντικά. Κυρίως ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει ακόμα χρόνο για να... δέσει ως σύνολο και ενώ φυσικά περιμένει και τις επόμενες και νέες προσθήκες. Το πρόσημο από την άλλη για τον Ατρόμητο ήταν θετικό και ειδικά για την εποχή.
- Οι τελικές του ματς όπου έκαναν ντεμπούτο Ραφίνια και Χολέμπας ήταν 7 - 14.
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (67' Στρούγγης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες, Ραμπέγιο (46' Μουνίθ), Αγκάγιεφ (46' Γιακουμάκης) και Μανούσος (67' Κωτσόπουλος).
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ (66' Αβραάμ), Μπα, Τοροσίδης (66' Χολέμπας), Καφού (77' Σουρλής), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (76' λ.τρ. Κάιπερς), Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα