Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα για τη νέα χρονιά (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα για τη νέα χρονιά (pics)

bet365

Ανακοινώθηκε από την Λίγκα όλο το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου από την πρεμιέρα έως και 28η αγωνιστική. Δεν θα γίνουν ως γνωστόν στην πρεμιέρα το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και το Απόλλων - ΠΑΣ.
Στην πρεμιέρα το πρόγραμμα είναι: ΑΕΚ - Ολυμπιακός (θα γίνει 16 Σεπτεμβρίου λόγω του τελικού Κυπέλλου και κατόπιν συμφωνίας των ομάδων για να αρχίσει χωρίς πρόβλημα το πρωτάθλημα καθώς η ΕΠΟ έβαλε για 12 Σεπτεμβρίου τον μεταξύ τους τελικό), Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (θα πάει για αργότερα μετά την αποδοχή του αιτήματος των 2 ομάδων), Άρης - Λαμία, Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, Ατρόμητος - Βόλος, ΟΦΗ - Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ. Άρα δύο παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της Λίγκας δεν θα διεξαχθούν ενώ βάσει προγραμματισμού ο ΠΑΟΚ θα παίξει νωρίτερα λόγω της Ευρώπης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα