ΠΑΣ Γιάννινα: Τέσσερα γκολ στον Θεσπρωτό

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέσσερα γκολ στον Θεσπρωτό

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» κέρδισε άνετα με 4-1 σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου απώλεσε και αρκετές ευκαιρίες
Με σκορ 4-1 επικράτησε σήμερα (3/9) ο ΠΑΣ Γιάννινα του Θεσπρωτού, σε φιλικό αγώνα όπου ουσιαστικά οι παίκτες του «Αγιαξ της Ηπείρου» ξέφυγαν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και της προετοιμασίας.
Ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκίνησε με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τους Σάλιακα, Παντελάκη, Κάργα, Πρίσμαν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κάστρο, Καρτάλη στον άξονα, τους Λώλη, Νάουμετς στα άκρα και τους Κριζμάν, Παμλίδη επιθετικό δίδυμο.
Στο πρώτο μισό το ματς δεν είχε σκορ, όμως οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα και απώλεσαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Λώλη. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο συνδύασαν και την ουσία, καθώς βρήκαν δίχτυα με τους Ελευθεριάδη (50', 90'), Γροσδάνη (76') και Λεό (86'). Παράλληλα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα, αφού απείλησαν αρκετές φορές (Ελευθεριάδης 47', Λεό 52', 72' τις «μεγαλύτερες» ευκαιρίες τους).
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μποτόσο στο 64'.
Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα: Xουτεσιώτης, Παντελάκης, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο, Λώλης, Νάουμετς, Παμλίδης, Κρίζμαν. Επαιξαν και οι Γιαννίκογλου, Γώγος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος, Ελευθεριάδης, Πήλιος, Λεό, Πανουργιάς, Ντομίνγκεζ, Γροσδάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα