Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Πέπε

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Πέπε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Πέπε

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στην ομάδα του Ολυμπιακού με ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών.
Ο 23χρονος Πέπε, πρώην πλέον παίκτης της Βιτόρια Γκιμαράες, είναι εξάρι και οκτάρι και έρχεται ως βασική επιλογή του Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό. Σχετικά με τα ποσά το deal θα φτάσει περίπου στα 4.5 εκατ. ευρώ και ενώ η Γκιμαράες θα πάρει γύρω στα 3.7 συν 300.000 μέσω μπόνους. Χρήματα από τη συμφωνία θα πάρει και η Μπενφίκα, που είχε μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη. Ο Πέπε που έχει τον ίδιο agent με Σεμέδο και Καφού θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια και τον πρώτο χρόνο θα παίρνει περίπου 700.000 ευρώ και μετά οι απολαβές του θα ανεβαίνουν κλιμακωτά.
Ο παίκτης έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα. Πέρυσι είχε 46 ματς με 5 γκολ και 3 ασίστ. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο 23χρονος εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα και υπογράφω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα σας δω αύριο (εννοεί Πέμπτη)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα