Ελ Σερίφ στο gazzetta.gr: «Πιστεύω θα γίνει το deal του Ολυμπιακού με τον Γκάρι Ροντρίγκες»

Ελ Σερίφ στο gazzetta.gr: «Πιστεύω θα γίνει το deal του Ολυμπιακού με τον Γκάρι Ροντρίγκες»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ελ Σερίφ στο gazzetta.gr: «Πιστεύω θα γίνει το deal του Ολυμπιακού με τον Γκάρι Ροντρίγκες»

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ιτιχάντ, Χουσείν Ελ Σερίφ τόνισε στο gazzetta.gr πως ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση των επαφών με τον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός επιχειρεί εδώ και μέρες να βρει την χρυσή τομή προκειμένου να εντάξει τον Γκάρι Ροντρίγκες στο δυναμικό του. Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με δύο διαφορετικούς συλλόγους. Συγκεκριμένα ανήκει στην Ιτιχάντ μέχρι το 2023, όμως παραχωρήθηκε με δανεισμό διετούς διάρκειας στην Φενέρμπαχτσε (λήγει τον Ιούνιο του 2021).

Η τουρκική ομάδα δείχνει θετική στο ενδεχόμενο να αποδεσμεύσει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεση της και η Ιτιχάντ με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να επιθυμεί όσο το δυνατόν μικρότερη οικονομική εμπλοκή. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Γκάρι Ροντρίγκες με τον σύλλογο της Τζέντα ξεπερνά τα 2.5 εκατ. ευρώ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του αραβικού συλλόγου, Χουσείν Ελ Σερίφ μίλησε στο gazzetta.gr για τις διαπραγματεύσεις με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

«Πιστεύω εν τέλει πως θα γίνει το deal και θα συνεχίσει ο Γκάρι Ροντρίγκες την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο, αλλά ο παίκτης δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιτιχάντ. Η ομάδα από την στιγμή που δεν υπολογίζεται προτιμά να τον πουλήσει και να μην έχει ανάμιξη με το συμβόλαιο του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα