Γκάρι Ροντρίγκες στη Φενέρ: «Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»!

Γκάρι Ροντρίγκες στη Φενέρ: «Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Γκάρι Ροντρίγκες στη Φενέρ: «Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες με τη στάση του οδηγεί την υπόθεση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό προς στην τελική της ευθεία και την ολοκλήρωσή της...
Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει τα δεδομένα για την περίπτωση του έμπειρου ακραίου επιθετικού. Σύμφωνα με νεότερες τουρκικές πηγές ο ακραίος επιθετικός Γκάρι Ροντρίγκες είχε συνάντηση και με τους διοικούντες την Φενέρ το Σάββατο και τους ανέφερε πως «θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»!
Με βάση τις ίδιες πηγές οι ερυθρόλευκοι τα έχουν ουσιαστικά βρει με την πλευρά του παίκτη και απομένει να επέλθει οριστική συμφωνία με Φενέρ και Ιτιχάντ. Σε αυτήν την φάση που βρισκόμαστε η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό πλησιάζει όλο και περισσότερο στην τελική της υλοποίηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα