Πιέζει ο Γκάρι Ροντρίγκες για Ολυμπιακό, κοντά σε συμφωνία με Φενέρμπαχτσε!

Πιέζει ο Γκάρι Ροντρίγκες για Ολυμπιακό, κοντά σε συμφωνία με Φενέρμπαχτσε!

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Φενέρμπαχτσε και Ιτιχάντ για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες την στιγμή που ο 29χρονος εξτρέμ έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός, όπως έγραψε το gazzetta.gr έχει ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2021 στην Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την τουρκική ομάδα προκειμένου να καλύψουν το ποσό το οποίο έχει συμφωνήσει να δαπανήσει η Φενέρμπαχτσε. Σύμμαχος τους, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αποτελεί ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η τουρκική ομάδα σε πρώτη φάση δείχνει διατεθειμένη να απαγκιστρωθεί από τον δανεισμό του Γκάρι Ροντρίγκες και μάλιστα πηγές από την Τουρκία σημειώνουν πως είναι πλέον θέμα ωρών να συμβεί αυτό. Απομένει να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μεταπηδήσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά και η έγκριση της Ιτιχάντ που επίσης προσπαθεί να ξεφορτωθεί το παχυλό συμβόλαιο του αριστερού εξτρέμ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ροντρίγκες με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε στην περυσινή σεζόν σε 29 ματς, είχε 4 γκολ και 6 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα