Πόρτο: Δίνει 4.000.000 ευρώ και παίρνει τον Ζαϊντού, που ήθελε κι ο Ολυμπιακός

Πόρτο: Δίνει 4.000.000 ευρώ και παίρνει τον Ζαϊντού, που ήθελε κι ο Ολυμπιακός

bet365

Η Πόρτο φαίνεται ότι κοντά να κάνει δικό της τον Ζαϊντού, δίνοντας στη Σάντα Κλάρα 4.000.000 ευρώ και να αναγκάσει τον Ολυμπιακό να ψαχτεί για αλλού για αριστερό μπακ.

Πριν λίγες μέρες, ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι εκείνος θα νικήσει στη μάχη για τον Ζαϊντού.

Ωστόσο, η Ο Jogo υποστηρίζει πως οι «δράκοι» ξέρουν το ποσό που πρέπει να δώσουν για να τον κάνουν δικό τους και πως η συμφωνία είναι κοντά.

«Εκτός από τον Ταρεμί, ο οποίος θα είναι στο Πόρτο μέχρι τις αρχές της επόμενες εβδομάδας, ο Ζαϊντού είναι επίσης πολύ κοντά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

O 23χρονος αριστερός μπακ της Σάντα Κλάρα είχε ξεχωρίσει στους ερυθρόλευκους, αλλά τα 4.000.000 ευρώ που δίνουν οι «δράκοι» θα τον κάνουν να μην έρθει στην Ελλάδα και να συνεχίσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα το ρεπορτάζ, αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά κι άλλων ομάδων - γεγονός που ανέβασε τις μετοχές του παίκτη και εκτόξευσε την τιμή του, μιας και στην Πόρτο πίστευαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον Νιγηριανό με λιγότερα χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα