ΠΑΣ Γιάννινα: «Τελειώνει» του Ντομίνγκες, στόπερ από την Αργεντινή

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: «Τελειώνει» του Ντομίνγκες, στόπερ από την Αργεντινή

bet365

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (28/8) θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Χουάν Ντομίνγκες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επαφές με Αργεντινό στόπερ, εν αναμονή της λύσης του συμβολαίου του Περέα με τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες είναι μια ανάσα από την απόκτησή του Ισπανού μέσου Χουάν Ντομίνγκες και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, ο πρώην άσος της Στουρμ Γκρατς θα γίνει κάτοικος Ιωαννίνων.

Ο Ντομίνγκες αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή με τον 30χρονο μέσο να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Περιμένοντας τον ελεύθερο Περέα

Τα μεταγραφικά μέτωπα του ΠΑΣ όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις ώστε να γεμίσει το ρόστερ. Μία από αυτές είναι και ο Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού αποτελεί βασικός στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον «Άγιαξ» να περιμένει να μείνει ελεύθερος από το «τριφύλλι».

Άλλη μια θέση στην οποία ο ΠΑΣ θα ενισχυθεί είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τον Κάργα και μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που εξετάζεται είναι ενός στόπερ από το πρωτάθλημα της Αργεντινής με εμπειρία μάλιστα από την πρώτη κατηγορία.

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες στον Γιώργο Χριστοβασίλη προτάθηκε ο πρώην άσος του Πανιωνίου, Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «κυανέρυθρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα