ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό

bet365

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Στη Λάρισα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΑΕΛ αναμενόταν σήμερα ο Ντουρμισάι. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τους ερυθρόλευκους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι με δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Έχει διπλή υπηκοότητα, αλβανική και ελληνική και ε ίναι διεθνής με την Εθνική U21 της Αλβανίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ελλάδας ανδρών.

Στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο από το 2014 έως το 2019, με ενδιάμεσους δανεισμούς στην Καλλιθέα και Λαμία και πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Εν συνεχεία αγωνίστηκε ως δανεικός στην βελγική Μπέβερεν το πρώτο μισό της περσινής περιόδου και στο δεύτερο μισό μετακινήθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Λάρισα και σήμερα Τρίτη 25/8 ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα