Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: Περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ

Gazzetta team
Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: Περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ

bet365

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο αναβληθεί ξανά το πρώτο μπαράζ, τότε τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο
Από χίλια μύρια κύματα έχει περάσει η διεξαγωγή του διπλού μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλων Σμύρνης, με αποκορύφωμα την αναβολή του Σαββάτου όπου δεν έγινε επειδή βρέθηκε κρούσμα Covid-19 στην ομάδα της Θράκης (όχι ποδοσφαιριστή).
Η οποία προχώρησε σε απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων της, τα μέλη της αποστολής τέθηκαν σε απομόνωση, το Σάββατο υποβλήθηκαν σε νέα τεστ (τα αποτελέσματά τους αναμένονται σήμερα), όπως και σήμερα το πρωί σε νέα, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο. Εφόσον όλα βγουν αρνητικά, τότε ο αγώνας της Τετάρτης (26/8) θα διεξαχθεί κανονικά, όμως πάντα υπάρχει ένα «αλλά».
Σε περίπτωση που υπάρξει νέου κρούσμα τότε η αναμέτρηση ή θα μετατεθεί για τις επόμενες ημέρες και θα ακολουθηθεί ανάλογη διαδικασία ή εάν «πιέζουν» οι ημερομηνίες (ήδη το πλαίσιο είναι άκρως ασφυχτικό) είναι πιθανό να οδηγηθούμε στη λύση του «μονού» αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα