Άρης: Οι δύο κινήσεις που θα θωρακίσουν το κέντρο

Άρης: Οι δύο κινήσεις που θα θωρακίσουν το κέντρο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Οι δύο κινήσεις που θα θωρακίσουν το κέντρο

bet365

Ο Άρης προσδοκεί στην απόκτηση των Χατζισαφί, Μπρούνο για να θωρακίσει τη μεσαία γραμμή του και κοινός παρονομαστής των δύο υποθέσεών είναι η αποδέσμευσής τους από τις ομάδες με τις οποίες έχουν συμβόλαια.

Ξεκινώντας από την περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί, ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον έμπειρο Ιρανό ποδοσφαιριστή, απομένει όμως να πράξει το ίδιο και με την ομάδα του (σ. σ. Τράκτορ). Το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της ομάδας ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος με την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων. Το εύρος αυτών θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αυριανού ημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου. Αν η Τράκτορ εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό του θεσμού, αυτομάτως θα παραταθεί και το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα καθώς ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την τελευταία μέρα του μήνα. Αν όχι, λογικά ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, εφόσον όμως βρεθεί σημείο ταύτισης με την ομάδα του στο οικονομικό.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Μπρούνο ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, γι’ αυτόν τον λόγο είναι σε επαφές με την ηγεσία των Πειραιωτών ούτως ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής έχοντας προχωρήσει τις συζητήσεις μαζί του με την προοπτική να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα