ΑΕΚ: «Ξεμούδιασμα» με την Κ19 (6-0)

ΑΕΚ: «Ξεμούδιασμα» με την Κ19 (6-0)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Ξεμούδιασμα» με την Κ19 (6-0)

bet365

Οι «μεγάλοι» της Ένωσης επικράτησαν των «μικρών», σε δίτερμα που έγινε στα Σπάτα. Για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε ο Μάνταλος.

Δίτερμα με τους «μικρούς» της Κ19 έδωσαν απόψε (19/8) οι «μεγάλοι» της ΑΕΚ και επικράτησαν με σκορ 6-0. Τα τέρματά τους σημείωσαν οι Σιμόες (6’), Σαμπανάτζοβιτς (14’, 37’), Ενομπακάρε (48΄), Μπότος (69’) και Σιμάο (81΄), όμως υπήρξε πρόβλημα με τον Παουλίνιο. Ο Πορτογάλος μπακ αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Μάνταλος δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς λόγω κούρασης ένιωθε το πόδι του «σφιγμένο» και στην Ένωση έκριναν σκόπιμο να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή τους.

Στο 42’ οι «πιτσιρικάδες» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Κοσίδη.

Η σύνθεση της πρώτης ομάδας στο Α’ ημίχρονο ήταν η εξής: Αθανασιάδης (31' Χατζηεμμανουήλ), Παουλίνιο (31' Μπακάκης), Οικονόμου, Τσι00γκρίνσκι, Λάτσι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Στο Β’ η εξης: Χατζηεμμανουήλ (61' Γκίνης), Μπακάκης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Ινσούα, Σιμάο, Μπότος, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Βέρντε, Ενομπακάρε.

Με την Κ19 ξεκίνησε ο Τσιντώτας (στο 31' αντικαταστάθηκε από τον Θεοχάρη και στο 61' πέρασε ο Αγγελόπουλος) και οι Κάτσικας, Κώτσιος, Αρβανίτης, Μαντζουρανάκης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Μιχόπουλος, Τσαρούχας, Κοσίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κυριτσάς, Σταμούλης, Μιτάι, Μπάμπης, Ε. Χριστόπουλος, Βλαχίδης, Γιαννακού, Τσιόκρης, Α. Χριστόπουλος, Τσιαχματιώτης, Παντελαίος, Γεωργέας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα