Super League: Στις 31 Αυγούστου η ψήφιση της νέας προκήρυξης

Gazzetta team
Super League: Στις 31 Αυγούστου η ψήφιση της νέας προκήρυξης

bet365

Η διοργανώτρια αρχή «υιοθέτησε» και επίσημα τις 5 αλλαγές για την επόμενη σεζόν και τις αναμετρήσεις της
Για την 31η Αυγούστου οριοθετήθηκε από τη SL η έγκριση/ψήφιση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, με γνώμονα πως θα έχει βρεθεί λύση με την τηλεοπτική «στέγη» των ομάδων. Παράλληλα ο Συναιτερισμός ενέκρινε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη που είχε την εγγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αποφασίστηκε και η διατήρηση των 5 αλλαγών και τη νέα σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην έναρξη της τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η εγγραφή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους της Super League.
Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League θα πραγματοποιηθεί την 31η Αυγούστου 2020, προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η συνέχιση της διενέργειας ελέγχων των χλοοταπήτων όλων των γηπέδων των ΠΑΕ-Μελών της Super League από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI, σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Ομόφωνα αποφασίστηκε ο αριθμός των 5 αλλαγών στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα