Νίνης: Επίσημη η επιστροφή στη Super League!

Νίνης: Επίσημη η επιστροφή στη Super League!

Gazzetta team
Νίνης: Επίσημη η επιστροφή στη Super League!

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης αισθάνθηκε έτοιμος για την επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πλέον επίσημη η μεταγραφή του στον Βόλο!

Ο 30χρονος άλλοτε σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού που στην καριέρα του έχει περάσει από αρκετές περιόδους με καλά και τα άσχημά τους, είναι κι επίσημα ξανά παίκτης της Super League. Από χθες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Βόλου για τον Νίνη και μάλιστα οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτησή του, το πρωί της Τρίτης, με τον Σωτήρη Νίνη να γίνεται και τυπικά μέλος της ομάδας της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου μέσου Σωτήρη Νίνη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πορταριά και ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Σωτήρης Νίνης έκανε σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, ενώ το 2012 μεταγράφηκε στην Πάρμα. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και πάλι, οι βελγικές Σαρλερουά και Μαλίν και οι Ισραηλινές Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και Χάποελ Ασκελόν.

Επίσης, ο Σωτήρης Νίνης έχει φορέσει 33 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα