Ραφίνια: Έκλαψε στην συνέντευξη Τύπου για τη Φλαμένγκο και ανακοίνωσε ότι πάει στον Ολυμπιακό! (vid)

Ραφίνια: Έκλαψε στην συνέντευξη Τύπου για τη Φλαμένγκο και ανακοίνωσε ότι πάει στον Ολυμπιακό! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ραφίνια: Έκλαψε στην συνέντευξη Τύπου για τη Φλαμένγκο και ανακοίνωσε ότι πάει στον Ολυμπιακό! (vid)

bet365

Ο Ραφίνια σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ήταν τόσο φορτισμένος που έκλαψε, ενώ έκανε γνωστό το πώς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ραφίνια ανάμεσα στα άλλα επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε και μέσω του καναλιού της Φλαμένγκο, μία συνέντευξη στην οποία ξέσπασε σε κλάματα, για:

Τη Φλαμένγκο: Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα πρόκληση. Μία πρόκληση. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα.
Την απόφασή του: Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ότι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ότι μπορούσε να με κρατήσει.
Την πρόταση: Ήρθε πριν το ματς με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν ήξερα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα τις εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα.
Το γιατί αποχωρεί: Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Για μένα είναι σαν... έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση σε τέτοια ηλικία για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις. Ήμουν χαρούμενος στη Φλαμένγκο και δεν είχα πει να φύγω. Τον Γενάρη και μετά είχα πολύ καλές προτάσεις και δεν έφυγα. Όμως ένιωσα πολύ καλά και κολακευμένος από την πρόταση του Ολυμπιακού.
Το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: Ο Άλβες με ρώτησε το πως θα κάνω σάμπα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα