Ολυμπιακός: Η «μετα - Τσιμίκα» εποχή με Xoλέμπας, Κούτρη και νέο «βασικό»

Ολυμπιακός: Η «μετα - Τσιμίκα» εποχή με Xoλέμπας, Κούτρη και νέο «βασικό»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η «μετα - Τσιμίκα» εποχή με Xoλέμπας, Κούτρη και νέο «βασικό»

bet365

Οι ικανότητες του Λεονάρντο Κούτρη δεν αμφισβητούνται, αλλά η διαθεσιμότητά του αλλά και η προσέγγιση του Μαρτίνς έχουν διαμορφώσει μία συγκεκριμένη κατάσταση για εκείνον, με πιθανότητα να πάει ξανά δανεικός. Ποιο το status για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.
Ο Λεονάρντο Κούτρης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος με τον τραυματισμό του όταν πήγε στην Μαγιόρκα με δανεισμό στα μέσα της περασμένης σεζόν και εν συνεχεία υποχρεώθηκε να κάνει χειρουργείο. Το σημαντικότερο όλων είναι να γυρίσει απόλυτα καλά, γερός και έτοιμος για την συνέχεια. Ποιά είναι όμως τα δεδομένα σε σχέση με τον Ολυμπιακό;
Ο Κούτρης θα είναι έτοιμος ή εάν θέλετε στο 100% μέσα στον Σεπτέμβριο (πιθανόν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου). Αυτό σημαίνει πως και να ήθελε δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της ομάδας. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πέραν του Χολέμπας που δεν έρχεται για βασικός αλλά για μία έξτρα λύση θα πάρει παίκτη και για βασικό στη θέση του αριστερού μπακ, όπως θέλει και back up του Ραφίνια για τη δεξιά πτέρυγα.
Ο νέος... Νο1 αριστερός μπακ του μπορεί να είναι ο Τζόναθαν Σίλβα, ο Τράουκο, ο Ζόρζε ή κάποια άλλη από τις επιλογές που έχει ο πρωταθλητής Ελλάδας (μέχρι και το όνομα του Μαζουάκου έχει ακουστεί). Με δύο αριστερούς μπακ στο ρόστερ τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τον Κούτρη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει ικανότητες ή ότι δεν έχει δείξει και προσφέρει πράγματα και στον Ολυμπιακό.
Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα και όταν είχε στην διάθεσή του τον Κούτρη είχε την προτίμησή του στον Τσιμίκα, κάτι απόλυτα λογικό. Όμως υπήρχαν στιγμές που φαινόταν πως στην ιεράρχηση του κόουτς ο Κούτρης ήταν αρκετά πίσω. Εξάλλου γι' αυτό και προτιμήθηκε πέρυσι να πάει κάπου δανεικός. Για να παίζει. Με τις παρούσες συνθήκες δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο 25χρονος διεθνής αριστερός μπακ να δοθεί ξανά δανεικός με βασικό στόχο να πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Πέρυσι ο Λεό είχε 11 ματς με 4 ασίστ. Στον Ολυμπιακό έπαιξε 8 ματς και είχε 4 ασίστ (τρία ματς στη Μαγιόρκα). Τελευταίο του παιχνίδι χρονικά ήταν στην La Liga, στις 21 Φλεβάρη του 2020 (3-3 της Μαγιόρκα με τη Μπέτις όπου είχε 31 λεπτά συμμετοχής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα