Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Χολέμπας

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Χολέμπας

bet365

Tι συμβαίνει με τον Χοσέ Χολέμπας και τον Ολυμπιακό και πόσο κοντά είναι η μεταγραφή του; Οι σκέψεις των «ερυθρόλευκων» και η πρόταση του ατζέντη του...

Του Ραφίνια τελείωσε! Τα ξημερώματα της Παρασκευής γινόταν γνωστό από Βραζιλία πως ο 35χρονος δεξιός μπακ ενημέρωσε την Φλαμένγκο ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται όμως για την θέση του αριστερού μπακ; Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει χάσει ήδη τον Τσιμίκα.

Το νέο όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Χοσέ Χολέμπας. Ναι τον πρώην «ερυθρόλευκο» ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια έβγαζε το ψωμί του σε Ρόμα (για μια σεζόν) και Γουότφορντ.

Τι ισχύει λοιπόν με την περίπτωση του πλέον 36χρονου αριστερού μπακ; Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω του ατζέντη του (έχει τον ίδιο με τον Κώστα Φορτούνη) αυτο-προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν πολύ σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εάν συμβεί αυτό, γιατί ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, τότε ο Χολέμπας θα υπολογίζεται ως μπακ για το rotation του Μαρτίνς. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός θα πάει για δύο αριστερά μπακ. Ναι μεν υπάρχει στο ρόστερ ο Λεονάρντο Κούτρης, αλλά μην ξεχνάμε πως προέρχεται από ρήξη χιάστου.

Δηλαδή είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ο Τραούκο (υπάρχει οικονομική διαφορά με την Σεντ Ετιέν) ή κάποιος άλλος μπακ και ο Χοσέ Χολέμπας.

Το θέμα του Χολέμπας με τον Ολυμπιακό πάντως είναι υπαρκτό και μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα