Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού

Κώστας Τόπας
Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού

bet365

Αρνητικά για κορονοϊό βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποίο υποβλήθηκαν την Δευτέρα (10/08) τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Αστέρα Τρίπολης, καθώς και το προσωπικό της ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (10/08). Αφού άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα ανεβάσουν στροφές το προσεχές διάστημα.

Οι Αρκάδες το διήμερο Τρίτη (11/08) και Τετάρτη (12/08) θα περάσουν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και τηρώντας το Πρωτόκολλο Υγιεινής θα ξεκινήσουν κανονικά τις προπονήσεις προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκαν την Δευτέρα (10/08) τα μέλη του αγωνιστικού...

Δημοσιεύτηκε από Asteras Tripolis F.C. στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα