«Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει τον Κίλες»

Gazzetta team
«Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει τον Κίλες»

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι «ζεστός» για την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού της Ουέλβα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα huelvainformacion.es ο Αστέρας Τρίπολης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αλμπέρτο Κίλες, τον 25χρονο Ισπανό επιθετικό της Ουέλβα, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 27 συμμετοχές και επτά γκολ στην τρίτη κατηγορία.

Όπως υποστηρίζει το ισπανικό δημοσίευμα, ο Αστέρας είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Κίλες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο συλλόγων. Πάντως, όπως τονίζεται, η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο απέχει από αυτά που φέρεται να θέλει να δώσει η ομάδα της Τρίπολης.

Ο Κίλες έχει συμβόλαιο ως το 2021 στην Ουέλβα και μπορεί να αγωνιστεί πέρα από την κορυφή της επίθεσης και στις δύο πτέρυγες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κόρδοβα, Μαρμπέγια και Μούρθια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα