ΑΕΚ: Και η Φένλο για Γιακουμάκη

ΑΕΚ: Και η Φένλο για Γιακουμάκη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Και η Φένλο για Γιακουμάκη

bet365

Εκτός από την Γκόρνικ και η ολλανδική ομάδα ξεκίνησε επαφές με την ΑΕΚ για τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Γκόρνικ για την παραχώρηση των Βασιλαντωνόπουλου και Γιακουμάκη. Ωστόσο μεταξύ των δύο ομάδων είχε διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό για να αποκτηθούν "πακέτο" οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ για τον Γιακουμάκη είχε προκύψει ενδιαφέρον και από άλλη μια ομάδα.

Αυτή είναι η Φένλο, η οποία επίσης ξεκίνησε επαφές για τον Γιακουμάκη και είναι πιθανό ο ολλανδικός σύλλογος να αποτελέσει τελικά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Έλληνα επιθετικού.

Όσον αφορά τον Βασιλαντωνόπουλο, η Γκόρνικ συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτησή του.

Αμφότεροι δεν πήγαν από τα Σπάτα το πρωί της Κυριακής για να περάσουν τις εξετάσεις καθώς όπως επιβεβαίωσε η ΑΕΚ, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για την παραχώρησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα