Λαμία: Ανακοίνωσε και Προβυδάκη

Gazzetta team
Λαμία: Ανακοίνωσε και Προβυδάκη

bet365

Μετά τον Σαραμαντά, η Λαμία ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Προβυδάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή στη Λαμία, η οποία μετά τις ανανεώσεις των Βύντρα, Σκόνδρα και Αντέτζο, αλλά και την απόκτηση του Σαραμαντά, επισημοποίησε την άφιξη του Κωνσταντίνου Προβυδάκη. Ο 25χρονος αμυντικός είχε υπογράψει από την Τετάρτη στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο (21/5/1994) αμυντικό Κωνσταντίνο Προβυδάκη που πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη στη Super League 2, καταγράφοντας 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Προβυδάκης τα έκανε παίζοντας για τις ακαδημίες του Ηροδότου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Ηρακλείου, σημειώνοντας 20 συμμετοχές. Όταν αποχώρησε από τον Ηρόδοτο, φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών και έπειτα επέστρεψε στον Ηρόδοτο, για να αποχωρήσει λίγο αργότερα για την ομάδα του Εργοτέλη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα