Ατρόμητος: Το... ψάχνει για δανεισμό του Γιαννιώτη

Ατρόμητος: Το... ψάχνει για δανεισμό του Γιαννιώτη

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Το... ψάχνει για δανεισμό του Γιαννιώτη

bet365

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και το όνομα του Ανδρέα Γιαννιώτη παίζει δυνατά, με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον δανεισμό του. Επιβεβαιώνουν οι Ισραηλινοί πως ο Έλληνας γκολκίπερ θα δοθεί δανεικός.

Μετά τον Νταμίρ Κάναντι, ο Ατρόμητος προσπαθεί να φέρει πίσω ακόμα ένα πρόσωπο που αγαπήθηκε πολύ στο πρώτο του πέρασμα από το Περιστέρι. Πρόκειται για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος από πέρσι αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Έλληνας γκολκίπερ, δεν έχει καταφέρει να πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένος ο δανεισμός του ενόψει της νέας σεζόν.

Στο Ισραήλ πηγές κοντά στην ομάδα, επιβεβαιώνουν πως ο 27χρονος πορτιέρε θα παραχωρηθεί δανεικός με τον προορισμό του ακόμα να παραμένει άγνωστος. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατρόμητος γνωρίζει για τις προθέσεις της Μακάμπι κι ήδη έχει κάνει τις κινήσεις του. Οι Περιστεριώτες, φαίνεται πως βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε ο Γιαννιώτης να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με την ομάδα του Ισραήλ, αλλά και ο ίδιος θέλει να πάει σε κάποιον σύλλογο που θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής μιας και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μόλις σε 9 παιχνίδια. Αυτό γνωρίζει πολύ καλά κι ο ίδιος πως θα το έχει στο Περιστέρι που τον ξέρουν και τους ξέρει. Άλλωστε, με το «αστέρι», πραγματοποίησε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φτάνοντας και στην Εθνική ομάδα στην οποία και θα ήθελε να επιστρέψει.

Δεδομένα πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, ωστόσο η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους του Ατρόμητου και τον Γιαννιώτη ίσως παίξει τελικά καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του. Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο, πέρα από το γεγονός πως ο διεθνής γκολκίπερ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν αυτή θα είναι ο Ατρόμητος; Οι πιθανότητες είναι αρκετές και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα