ΠΑΣ Γιάννινα: Αναχώρησε για Καρπενήσι (pics)

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Αναχώρησε για Καρπενήσι (pics)

bet365

Στο Καρπενήσι βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την διεξαγωγή του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Το πρωί της Κυριακής (2/8) ο ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου και θα λάβει μέρος το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μαζί του ο Αργύρης Γιαννίκης πήρε τόσο τον Μανώλη Σάλιακα όσο και τον Γιάννη Ρίζο ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και προορίζεται για την Κ-19 του ΠΑΣ, προερχόμενος από τον Ατρόμητο.

Αυτό πάντως που έκανε εντύπωση είναι τα νέα ρούχα της Kappa τα οποία εντυπωσιάζουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ με την αποστολή:

Σήμερα το πρωί αναχώρησε η αποστολή της ομάδας με προορισμό το Καρπενήσι και την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΚΑΡΤΑΛΗ, ΠΑΜΛΙΔΗ, CASTRO, KRIZMAN, ΛΩΛΗ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, NAUMETS, ΛΙΑΣΟ, ΠΗΛΙΟ, ΣΑΛΙΑΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, LEO, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΣΙΟΝΤΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΝΙΚΟΛΙΑ, ΞΥΔΑ, ΖΙΟΥΛΗ, ΓΩΓΟ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΡΙΖΟ.

H ομάδα θα έχει άφιξη το μεσημέρι στο ξενοδοχείο AVARIS, που για ακόμη μία χρονιά έχει αναλάβει την φιλοξενία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το στάδιο της προετοιμασίας, και το απόγευμα έχουν την 1η προπόνηση τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα