Συζήτηση Αυγενάκη-Super League για κόσμο στα γήπεδα!

bet365

Έγινε κι αυτό! Την ημέρα που αποφασίστηκε καθολική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και νέα σειρά μέτρων, η Σούπερ Λίγκα κατέθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη το πλάνο με κόσμο που προτείνει για την επόμενη σεζόν!
Σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας και λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα, όμως τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο επιστροφής, έστω λίγων, φιλάθλων στα γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Super League αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη, την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο γιατρό για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσση και τα μέλη της Επιτροπής Κώστα Καραπαπά, Ηλία Πουρσανίδη, Σωτήρη Μάρκου, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να τους αναλύσουν το νέο και πιο καταρτισμένο σχετικό πλάνο της διοργανώτριας αρχής. Στο οποίο εμπεριέχονται αναλυτικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που σκοπεύει η λίγκα να ακολουθήσει, εφόσον φυσικά πάρει την αντίστοιχη έγκριση.
Η συζήτηση θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες και στο άμεσο διάστημα, μόλις παράλληλα ολοκληρωθεί και το εξιδεικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η SL.
Παράλληλα συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, όπως π.χ. η μείωση στον ΦΠΑ στα εισιτηρίων και στη φορολογία των συμβολαίων των προπονητών, ώστε να φτάσουν στα επίπεδα των αθλητών.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED