Σαβιέρ: «Υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα»

Σαβιέρ: «Υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Σαβιέρ: «Υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε στην «A' Bola» για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι»
Σίγουρος για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό και αισιόδοξος για την παρουσία του με το «τριφύλλι» στο στήθος έδειξε ο Αντόνιο Σαβιέρ, μέσω των όσων είπε στην «A’Bola»«. «Ο Σαβιέρ υπέγραψε για τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, έναν από τους τρεις "γίγαντες" του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα 28 του θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία επιθυμία χρόνων: Να αγωνιστεί σε ένα κλαμπ που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων γνωστή πορτογαλική εφημερίδα στον πρόλογό της και μετά τον λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν με φοβίζει αυτό το βήμα. Εάν ήμουν άλλης εθνικότητας, ίσως να με αντιμετώπιζαν διαφορετικά, αλλά όλων είναι θέμα επιλογών. Υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ, το μεγαλείο του οποίου πρόλαβα ήδη να το δω πολύ ξεκάθαρα. Με εκατομμύρια φιλάθλους εντός κι εκτός Ελλάδας κι αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να υπερηφανεύομαι», σχολίασε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στους «πράσινους». «Ο Παναθηναϊκός και μόνον αυτός. Μόνο και μόνο αυτός ο λόγος αρκεί για να πείσει κάθε παίκτη, είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Το να αγωνιστώ σε μία ομάδα τέτοιου μεγέθους είναι κάτι που πάντα λαχταρούσα και νομίζω ότι το άξιζα. Επίσης, είμαι σε μία απίστευτη πόλη. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινα στην Αθήνα, εντυπωσιάστηκα, έχει εξαιρετική ποιότητα ζωής. Η δε δομή του συλλόγου, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Γνώριζα ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όμως έχει καταπληκτικές συνθήκες για να δουλέψεις εκεί». Στη συνέχεια σχολίασε πως «μιλήσαμε με τον Ζέκα, είναι μία σπουδαία μορφή για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να γράψω εδώ μία ιστορία τόσο όμορφη, όσο έγραψε ο Κάρλος».
Κλείνοντας στάθηκε στην Τοντέλα, όπου και έπαιζε μέχρι πρότινος. «Είναι ένα κλαμπ που πάντα θα έχω στην καρδιά μου, γιατί με "σημάδεψε" πάρα πολύ και με βοήθησε να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Χρωστάω πολλά στην Τοντέλα και εύχομαι στο κλαμπ κάθε επιτυχία και καλή τύχη στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα