Ξάνθη κατά Μπουτσικάρη: «Αν ισχύει η επιστολή, παραβιάσατε το καταστατικό»! (pic)

Μιχάλης Τσαμπάς
Ξάνθη κατά Μπουτσικάρη: «Αν ισχύει η επιστολή, παραβιάσατε το καταστατικό»! (pic)

bet365

Με επιστολή που κοινοποίησε και σε όλες τις ΠΑΕ, η Ξάνθη καταφέρεται εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη με αφορμή το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό του μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Στην επιστολή της, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το gazzetta.gr, η Ξάνθη διαμαρτύρεται προς τον κ. Μπουτσικάρη τονίζοντας πως απέστειλε «προσωπική επιστολή» προς την επιτροπή της ΕΠΟ. Μάλιστα αναφέρει πως αυτό αποτελεί παραβίαση του καταστατικού, ενώ επισημαίνεται πως αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι και θεσμική εκτροπή!

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ αναφέρει:

«ΞΑΝΘΗ, 31 Ιουλίου 2020 ΠΡΟΣ ΤΗΝ

Αριθ. Πρωτ. : 253 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Υπ’ όψη : Προέδρου Δ.Σ. Super League

κ. Μπουτσικάρη Λεωνίδα

Κοιν/ση : ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ Super League

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι έχετε αποστείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητάτε τον άμεσο ορισμό μπαράζ.

Αν όντως αυτό συμβαίνει η έκπληξη μας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά η ενέργειά σας αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση του καταστατικού μας και των κείμενων διατάξεων, αφού εκτός των άλλων δεν έχει “παρθεί” καμία τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. της Super League και επιπλέον δεν έχει ακόμη επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων 7 – 14.

Ευχόμαστε να μην έχει συντελεστεί αυτή η θεσμική παρεκτροπή, άλλως οφείλετε να εξηγήσετε τους “ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ” σας οδήγησαν σε αυτή.

ΥΓ 1: Ο Αείμνηστος Ηλίας Ηλιού είχε πει: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»

Με εκτίμηση,

Για την Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε.

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»

Διαβάστε επίσης:

  1. Η Superleague ζήτησε από την ΕΠΟ να ορίσει άμεσα τα μπαράζ Ξάνθη - Απόλλων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα