Super League 1: Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6

Φώτης Καρακούσης
Super League 1: Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6

bet365

Το Δ.Σ. της Λίγκας επικύρωσε ομοφώνως τη βαθμολογίας των play offs (θέσεις 1-6) αλλά όχι των play out, κάτι που θα γίνει μετά την αναδιάρθρωση. Από την επόμενη σεζόν η όποια ποινή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Όπως αναμενόταν και είχε προαναγγελθεί η Λίγκα επικύρωσε ομόφωνα τις θέσεις 1-6. Αυτό σημαίνει πως επικυρώθηκε και τυπικά ο τίτλος του πρωταθλητή Ολυμπιακού, όπως και οι άλλες θέσεις.

Επίσης αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε απόφαση προκύψει για την υπόθεση του ΠΑΟΚ ή από την Επιτροπή Δεοντολογίας (για Ολυμπιακό ενώ στην σχετική υπόθεση είναι και ο Ατρόμητος) θα έχει ισχύ και εφαρμογή για την επόμενη σεζόν. Δεν επικυρώθηκαν οι θέσεις 7-14, κάτι που φαίνεται πως θα ξεκαθαριστεί την άλλη εβδομάδα και αφότου αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση. Ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο πάντως διαφώνησαν και ήθελαν να επικυρωθεί και το 7-14.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα