ΑΕΚ: Δεδομένος ο Βράνιες αρκεί να...

ΑΕΚ: Δεδομένος ο Βράνιες αρκεί να...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Δεδομένος ο Βράνιες αρκεί να...
Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την Ένωση εφόσον όμως ο Βόσνιος στόπερ μιλήσει με την Άντερλεχτ και συμφωνήσει να μείνει ελεύθερος.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει να «τρέχει» για την ΑΕΚ, η οποία έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ τη δεδομένη στιγμή.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, οι Σέρβοι... έστελναν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς στην ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν είναι σε καμία περίπτωση προχωρημένο, παρότι το όνομά του όντως έχει απασχολήσει την ΑΕΚ. Όμως αποτελεί μια δύσκολη και μπλεγμένη υπόθεση, τη στιγμή που η Ένωση περιμένει τις εξελίξεις με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός (ο οποίος είχε αποχωρήσει... απότομα από την ΑΕΚ καθώς η Άντερλεχτ δεν συναινούσε στην παράταση του δανεισμού του ως τον Ιούλιο, ενώ και ο ίδιος είχε φύγει για την πατρίδα του πριν τα τέλη του Ιουνίου) βρίσκεται και πάλι στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Η επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εφόσον όμως ο ίδιος καταφέρει και μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Διότι παρά τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στο Βέλγιο ότι ΑΕΚ και Άντερλεχτ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή για τη μεταγραφή, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Ένωση βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων μεταξύ του ίδιου του Βράνιες και της Άντερλεχτ. Αν ο Βόσνιος αμυντικός στις επαφές που θα έχει με τους «μωβ» καταφέρει και φτάσει σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, τότε θα ανοίξει διάπλατα και ο δρόμος της επιστροφής του στην Αθήνα. Γιατί αν το... διαζύγιο βγει τότε ΑΕΚ και Βράνιες αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τρία ή τέσσερα χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Βράνιες δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Άντερλχτ ως το καλοκαίρι του 2022, με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ. Στις Βρυξέλλες λοιπόν επικεντρώνεται το ενδιαφέρον και στις συζητήσεις που θα έχει ο «Όγκι» με τον βελγικό σύλλογο πάνω στη λύση του συμβολαίου του, με την Ένωση να παρακολουθεί για την ώρα την πορεία που θα έχει το συγκεκριμένο ζήτημα.

SUPERLEAGUE NEWS FEED