Άρης: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Γκαστόν Σίλβα (vid)

Άρης: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Γκαστόν Σίλβα (vid)

Άρης: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Γκαστόν Σίλβα (vid)

bet365

Το όνομα του 26χρονου αριστερού μπακ, Γκαστόν Σίλβα, προστέθηκε στη λίστα του Άρη, με τον παίκτη να έχει προταθεί και να εξετάζεται από τους «κίτρινους».

Ο Γκαστόν Σίλβα έχει μείνει δίχως ομάδα ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην Ιντεπεντιέντε, όπου και βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, όπως επίσης και στο αριστερό άκρο αλλά και ως αριστερός μέσος.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 18 ματς πρωταθλήματος και είχε μόλις μια ασίστ.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντεφενσόρ κι αφού έπαιξε για δυο χρόνια στην πρώτη ομάδα (2012-2014), μετακινήθηκε στην Ευρώπη. Αρχικά για λογαριασμό της Τορίνο κι έπειτα πήγε στην Γρανάδα ως δανεικός το 2016.

Στη Γηραιά ήπειρο είχε γεμάτες σεζόν με 22 συμμετοχές στην Ιταλία και άλλες 23 στην Ισπανία. Ο επαναπατρισμός ήρθε το 2017...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα