ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Οι Σέρβοι διατηρούν ανοιχτό το κεφάλαιο «Ματέο Γκαρσία» και σημειώνουν ότι η Μπέρμιγχαμ εξετάζει και πάλι το ενδεχόμενο απόκτησής του, ενώ ο παίκτης ενσωματώθηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι προφανές ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει αποσύρει τον Ματέο Γκαρσία από τη… βιτρίνα καθώς προσπαθεί να βρει προσφορά πώλησης αντίστοιχη των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταθέσει η Ράσινγκ Κλουμπ. Βέβαια οι πληροφορίες που μεταφέρονται από τον σερβικό Τύπο είναι αντικρουόμενες. Σύμφωνα με τη «Zurnal», ο Αργεντίνος επιθετικός βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Μπέρμιγχαμ καθώς σημειώνεται ότι απέκτησε το ιταλικό διαβατήριο κι έτσι ξεπεράστηκε το ζήτημα που εμπόδισε πέρυσι τη μετακίνηση του παίκτη στο νησί.

Ο Γκαρσία είναι πλέον στο κέντρο προετοιμασίας της Παζόβα, αυτό επισήμανε και ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μίταρ Μρκέλα, καθώς σημείωσε ότι… «είναι μαζί μας στην Παζόβα. Είχαμε μια προσφορά από την Αργεντινή, ήταν ικανοποιητική, αλλά αποφάσισε ότι δεν ήθελε να φύγει από την Ευρώπη, οπότε χθες (23/7) ενσωματώθηκε στην ομάδα. Ο Γκαρσία ήταν στην πόρτα της εξόδου. Μπορώ να πω ότι υπήρξαν πολλές προτάσεις γι’ αυτόν».