Άρης: Συνάντηση κορυφής στην Αθήνα

Άρης: Συνάντηση κορυφής στην Αθήνα

Gazzetta team
Άρης: Συνάντηση κορυφής στην Αθήνα

bet365

Αύριο (21/7) θα πραγματοποιηθεί η καταλυτική συνάντηση μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα όπου θα ληφθούν αποφάσεις τόσο για την αγωνιστική όσο και την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ Άρης.

Το επόμενο 48ώρο είναι κρίσιμο για τους «κίτρινους» καθώς προβλέπεται να μπουν στην τελική ευθεία τα ζητήματα των ανανεώσεων. Για την ακρίβεια, εντός της ημέρας ο Άγγελος Χαριστέας θα συζητήσει με τους Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και αναλόγως θα φανεί αν θα υπογράψουν νέα συμβόλαια οι ποδοσφαιριστές ή θα μπουν σε διαδικασία αναζήτησης άλλης ομάδας για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποθέσεις των δύο πρώτων βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, σε σημείο να διατηρεί ο Άρης τον ρόλο του ρυθμιστή των υποθέσεών τους. Αντιθέτως, με τον Μπρούνο Γκάμα υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά και όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Από εκεί και πέρα, αύριο (21/7) ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της εταιρίας, Θόδωρο Καρυπίδη, πιθανόν να συμμετέχει στη συνάντηση και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Στη συγκεκριμένη σύσκεψη προβλέπεται να ληφθούν αποφάσεις επί της αγωνιστικής και οικονομικής πολιτικής της εταιρίας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου καθώς επίσης και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχουν προφορικές συμφωνίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα