Παντελίδης: «Να δουλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό του συμβολαίου σου»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Να δουλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό του συμβολαίου σου»

bet365

Δεν το είπε ευθαρσώς ο Σάββας Παντελίδης, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι το σημερινό ματς εναντίον του Πανιωνίου ήταν το τελευταίο του στον πάγκο του Ατρομήτου.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο δεν είπε ξεκάθαρα ότι αποχωρεί από την ομάδα του Περιστερίου, αλλά... το άφησε να εννοηθεί.

Είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Παντελίδης: «Κάνουμε ό,τι κάνουμε για τον εαυτό μας και την ομάδα μας, για το καλύτερο (...). Θα μπορούσαμε να είμαστε στα play offs, αλλά πρέπει να κρατήσoυμε ότι στα play out γίναμε πιο επιθετική ομάδα, σκοράραμε αρκετά, βγάλαμε διαφορετικό πρόσωπο και προοδεύσαμε αρκετά (...). Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει από τον Ιούνιο, έγινε μια παράταση γι' αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει μέχρι το τελευταίο λεπτό του συμβολαίου σου να κάνεις τη δουλειά σου, από εκεί και πέρα ξυπνάς την επόμενη ημέρα και αποφασίζεις...».

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι του Ατρομήτου με τον Παντελίδη και το όνομα του Νταμίρ Κάναντι ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ξανά στο Περιστέρι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα